Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 

 
Valtakatu 4 A 2. krs, 28100  PORI

(Meille pääsee myös hissillä 4 B porraskäytävästä)

 

Asiakaspalvelumme on avoinna 

ma - pe klo 10 - 17 La klo 10-14

 

Hoitoaikoja ja ohjattuja tunteja aamuvarhaisesta iltamyöhään, myös viikonloppuisin.

 

        

Palveluluettelo

 

Joogasalin viikkotunnit 

 

Verkkokauppa; lahjakortit ym.  

 

Hoidot:

Suolahuone

Spa -hoidot

Hieronta

Luontaishoidot

Detox

Fysioterapia

Osteopatia ja sähkölaserakupunktio

Kosmetologin palvelut ja jalkahoidot

  

Varaa aikasi hoitoihin tai varmista paikkasi tunnille klikkaamalla tästä

tai soita 02 637 6061

 

 

 

 

 

Sari Mattila

 

 

 

Jooganopettaja SJL
Ensimmäinen kosketukseni joogaan, ensimmäinen joogatuntini oli vuonna1991. Ihastuin heti.

Aiemminkin olin harrastanut liikuntaa, etenkin juoksemista, mutta jooga vei rakkauden liikuntaan ihan uuteen ulottuvuuteen.Aloitin rauhallisella SJL-joogalla, hathajoogalla. Astangaan tutustuin 2007. Suoritin 7-vuotisen jooganopettajatutkinnon Suomen Joogaliiton
Joogaopistolla, valmistuin 2012.

 Olen ohjannut joogaa vuodesta 2006 asti, 2008 lähtien päätoimisesti, keskittyen kokonaan joogaan.

Joogan ohessa olen tutustunut somaattisiin (keho-hengitys-mieli)menetelmiin: BMC:hen (body-mind-centeringiin), feldenkraisiin,taiji´hin,sekä psykofyysiseen hengitysterapiaan ja liikunnan ja joogan filosofiaan (mm. joogasutran opiskelua pienryhmässä) jne. Kaikki oppimani heijastuu opetuksessani.

 

Edelleen olen intohimoisen innostunut opiskelemaan uutta, ja virkistän osaamistani ja kokemustani osallistumalla usein erilaisille kursseille, viime aikoina erityisesti anatomisen joogan kursseille. Lukeminen on myös lähellä sydäntäni:muistiinpanoja lukuoivalluksista on kertynyt mapeittain. Uskon, että on hyvä opiskella, muuten voi luulla osaavansa jo kaiken. Keho-mielen maailma on rajattoman laaja ja kiehtova - on ilo, ettei oppiminen koskaan lopu!


Opetuksessani pyrin painottamaan hyväksyvää läsnäoloa. Jokaiselle joogaajalle on oma ominainen tapa harjoitella, kunnioitan erityisesti sitä. Huolellinen linjaus ja rauhallisuus mahdollistavat itsensä
kuuntelemisen ja läsnäolon - kiireettömyys ja rauha ovat harjoituksen sydän. Vapauttava hengitys ja mielen levollisuus ovat yhtä vahvoja harjoituselementtejä kuin asanat.

Oma harjoitukseni vaihtelee tuntemusten mukaan eri joogamuotojen välillä. Päivittäinen meditaatio on ollut tukenani vuosia. Rakkaus ja intohimo joogaan on minulle elämäntapa.Kun jooga on elämäntapa ,jokainen päivä on joogaharjoitus, jokaisessa päivässä voi olla asanaharjoitus.
Opetan hatha-, lämpö-, astanga- ja flowjoogaa. Lisäksi olen mukana kansalaisopiston somaestetiikan hankkeessa: tutkimassa kiinnostavaa käsityön ja somatiikan yhteyttä.
Arvostan omissa opettajissani taidon, sydämellisyyden ja itsensäkorostamattomuuden yhdistelmää- ja suvaitsevaisuutta joogamuotojen kesken.