Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 

 
Valtakatu 4 A 2. krs, 28100  PORI

(Meille pääsee myös hissillä 4 B porraskäytävästä)

 

Asiakaspalvelumme on avoinna 

ma - pe klo 10 - 17 La klo 10-14

 

Hoitoaikoja ja ohjattuja tunteja aamuvarhaisesta iltamyöhään, myös viikonloppuisin.

 

        

Palveluluettelo

 

Joogasalin viikkotunnit 

 

Verkkokauppa; lahjakortit ym.  

 

Hoidot:

Suolahuone

Spa -hoidot

Hieronta

Luontaishoidot

Detox

Fysioterapia

Osteopatia ja sähkölaserakupunktio

Kosmetologin palvelut ja jalkahoidot

  

Varaa aikasi hoitoihin tai varmista paikkasi tunnille klikkaamalla tästä

tai soita 02 637 6061

 

 

 

 

 

 

Shiatsu
 

                                                            

 Shiatsu perustuu perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen, jonka mukaan kaikki sairaudet ja vaivat ovat ensin häiriöitä kehon energioissa, ja ellei niitä hoideta tällä tasolla, ne pahenevat fyysisiksi vaivoiksi.  Ihmiskehossa on energiaratoja eli meridiaaneja, joista suurimmat ja tärkeimmät kulkevat päästä jalkoihin ja jaloista päähän. Näillä radoilla sijaitsevat akupisteet, joita on kehossa satoja.      

Kiire, stressi, huono ravinto, saasteet, lisäaineet yms aiheuttavat tukoksia kehon energiavirtauksiin. Kun energian kulku estyy, aiheutuu väsymystä, univaikeuksia ja vähitellen myös fyysisiä vaivoja.  Shiatsu-hoidolla voidaan avata näitä energiatukoksia.  Kun energia virtaa vapaasti, keho toimii kuten sen kuuluukin, solujen aineenvaihdunta sekä veren–ja nestekierto sujuvat  ja keho on kivuton, olo virkeä ja elintoiminnot hyvät. Tällöin myös kehon immuniteettitaso on korkea eivätkä esim ulkopuolelta tulevat virukset ym pääse kimppuun. 

 

Shiatsu–hoidossa kehon energiaratoja käsitellään käsillä painellen ja venyttäen sekä akupisteitä sormin painellen. Hoidon tarkoitus on saada jumittunut energia liikkeelle kehossa ja energiaratojen tukokset sulamaan pois.  

Shiatsu on koko kehon käsittely, joka tehdään lattialla patjan päällä. Hoitaja käsittelee energiaradat lempeästi painellen ja venyttäen. Hoito ei ole kivulias; jotkut pisteet voivat olla arkoja ja jopa kipeitäkin, mutta kokonaisuutena hoito tuntuu miellyttävältä ja on erittäin rentouttava. Hoitoon tullessa on hyvä pukeutua mukaviin, kiristämättömiin vaatteisiin. Hoito kestää 1,5 – 2 tuntia. Useamman hoitokerran sarja noin viikon välein tehtynä on aina tehokkaampi; yksi kerta ei useinkaan riitä purkamaan kaikkia pitkällä ajalla syntyneitä tukoksia. 

 

Shiatsu lievittää lihasjännityksiä ja kireyksiä, auttaa univaikeuksissa, helpottaa hormonaalisia vaivoja, vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Erinomainen esim stressiperäisten jännitysten, päänsäryn, kuukautiskipujen hoitoon, sekä tehoaa hyvin myös alavireisyyteen ja krooniseen väsymykseen.

60 min    60,-                90 min.         72,-                           120 min.          80,-                                                   Heli 

 

Varaaa aikasi p. 02-637 6061 tai suoraan tästä


Heli Penttilä
Dipl. shiatsuterapeutti
Luontaishoitaja
Reikihoitaja
p. 040 7465 104
heli.penttila(at)hyvinvointicenter.fi